Share

Blog: Dat wéét ik toch……. en toch doe ik het niet! WAAROM??


Die kreet hoor ik vaker van ZZP’ers en ondernemers om mij heen. Afgelopen weekend nog waar ik deelnam aan de Profit Marketing training van Open Circels Acadamy. Bij veel ondernemers wel bekend van de Business Bootcamp. Een waardevolle training waar ik veel kennis over marketing en marketingstrategieën heb opgedaan.

En leuke gesprekken gevoerd heb met collega ondernemers.
Tijdens zo’n gesprek komt aan de orde dat ze al veel geïnvesteerd hebben in trainingen op het gebied van kennis en vaardigheden. Waardevolle trainingen over marketing, financial freedom, hoe je een master entrepreneur wordt etc. En dat is goed, want dat heb je als ondernemer ook te doen.

Waarom lukt het niet?
Wat echter ook tijdens het gesprek aan de orde komt is, dat het nog niet zo makkelijk is om al die kennis en vaardigheden te implementeren. Iets houdt ze tegen. Dat “iets” ligt vaak op het niveau van waarden en overtuigingen, en níet op het niveau van kennis en vaardigheden. Dat is een belangrijk onderscheid. Wat is voor jou belangrijk en welke overtuigingen heb je daarbij, bijv kan ik het wel, ben ik goed genoeg, wie zit er nou op mij te wachten en vul maar aan welke belemmerende overtuiging jij hebt als ondernemer. Het kan ook liggen op het niveau van wie ben jij of wil jij zijn als ondernemer. Wat is daarin je doel/missie.

Wat is de oplossing?
De oplossing zit in het bewust worden en inzicht krijgen in dat wat jou tegenhoudt om te doen wat je wilt doen en te zijn wie je wilt zijn. Dat is precies waar ik ondernemers in begeleidt. En ik help je om dat wat niet voor je werkt te veranderen in dat wat wel voor je werkt. Daarmee ben je in staat om al die kennis en vaardigheden écht te gaan implementeren. Je komt in je kracht en kunt jouw volle potentieel gaan benutten. Zodat jij vol zelfvertrouwen succesvol gaat ondernemen.

Herken je iets in bovenstaande tekst?
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (06-48784117) en kijk op mijn website voor meer informatie over wat ik voor je kan betekenen. www.anjadedie.nl

Woensdagochtend 25 november Workshop Onderneem je eigen pad: 9.30 – 12.30 uur

Donderdagochtend 3 december Introductieworkshop NLP over persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie: 9.30 -12.30 uur.

Het bericht Blog: Dat wéét ik toch……. en toch doe ik het niet! WAAROM?? verscheen eerst op Anja de Die | Coaching & Training.


Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .