Share

TED Talk: perfectionisme door een andere bril


Ted Talk Perfectionisme door een andere bril

We doen alles voor het perfecte plaatje. We willen de perfecte ouder, partner, werknemer, ondernemer, vriendin etc. zijn. Dit streven naar perfectie maakt meer kapot dan je lief is. Alleen zijn we ons daar vaak niet bewust van. Dit is iets wat Anja dagelijks tegenkomt in haar werk als coach. Mensen die vastlopen, ongelukkig en ontevreden zijn, omdat het altijd beter kan, het nooit goed genoeg is. Misschien heb jij er ook wel last van zonder dat je het weet. Het aantal mensen dat last heeft van dit streven naar perfectie neemt schrikbarend toe.

Met deze wake-up call verteld Anja haar persoonlijke verhaal en neemt ze je graag mee in wat de ongezonde vorm van perfectionisme met je doet en welke simpele tool je kunt gebruiken om daar anders mee om te gaan. Anja de Die is gecertificeerd NLP*-trainer en coach. Daarnaast getraind in systemisch en oplossingsgericht werk. Én ervaringsdeskundige. Met veel passie en enthousiasme coacht zij ambitieuze ondernemers om succesvol te ondernemen en hun dromen waar te maken. Ze leert ze gewoon te doen ….ook als iets niet perfect is.

*NLP Neuro Linguistisch Programmeren, krachtige methodiek voor veranderen van gedrag dat niet voor je werkt en effectieve communicatie. Gebaseerd op het denken en doen van mensen die succesvol in het leven staan.

 

 

Het bericht TED Talk: perfectionisme door een andere bril verscheen eerst op Anja de Die | Coaching & Training.


Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>