gratis e-book

succesvol ondernemen, gewoon doen!


Ontvang 5 concrete tips én praktische schrijfopdrachten om te durven doen!


Ook als je twijfelt of iets al goed genoeg is.

download mijn e-book


ontdek hoe je van uitstellen naar doen gaat zodat jij Jouw ondernemersdromen en ambities echt waarmaakt!


Aan je harde werken ligt het niet. Je werkt keihard om van je bedrijf een succes te maken. Je gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Je laat je graag van je beste, liefst perfectste kant zien aan jouw klanten. En toch…. je bent nog niet tevreden. Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan er nu uitkomt.  Ondanks dat je een echte doener bent stel je op hét moment suprême zaken uit. De lancering van je website, de promotie van je aanbod, het versturen van je nieuwsbrief. Je blijft altijd punten zien die voor verbetering vatbaar zijn. Het is in jouw ogen niet snel goed genoeg. Je bent zélf niet snel goed genoeg. 

Al met al komt je bedrijf niet zo van de grond als je voor ogen had. Haal je niet de omzet, het plezier en de voldoening uit je bedrijf die je zou willen.

In mijn e-book Succesvol Ondernemen; gewoon Doen vertel ik je precies wat de oorzaak is waarom je op de belangrijke momenten niet durft te doen.

En ik geef je 5 praktische tips mét schrijfopdrachten zodat jij meteen aan de slag kunt. Lekker doen dus...

Wat leer je...?


Van Uitstellen  naar doen

 Je weet waardoor je uitstelgedrag wordt veroorzaakt. En daardoor Doordat kun je er daadwerkelijk wat aan doen.

meer zelfvertrouwen

Het verandert de manier waarop je naar jezelf en dat wat je doet kijkt. Door deze andere focus groeit je zelfvertrouwen.

fouten maken is oke

Je realiseert je dat je door fouten te maken juist bereikt dat je een betere en succesvollere ondernemer wordt.

IN DE ACTIE MODUS

Gewoon lekker DOEN met behulp van de tips en schrijfopdrachten.

Successen vieren

Je gaat je successen vieren, die zijn er! En ja, die mag je vieren!

BETER PRIORITEITEN STELLEN

 Je leert beter prioriteiten stellen en plannen.

Je moet het wel zelf doen….. en je hoeft het niet alleen te doen.

Laat jouw streven naar perfectie het succes van je bedrijf niet langer in de weg staan.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna prior consequat laboris aliqua.

Als je blijft uitstellen omdat je werk in jouw ogen nooit af is verlies je klanten en omzet


Het lijkt zo'n mooi streven om altijd alles 200% te hebben voorbereid, uitgedacht en uitgewerkt te hebben. Maar daar zit ook meteen je grootste valkuil. Als je maar blijft schaven aan je website, je aanbod, je nieuwsbrief kost je dat ongelooflijk veel tijd. Tijd die je niet kan besteden aan het helpen van je klant.

Als je blijft luisteren naar dat stemmetje in je hoofd of je het wel kan, goed genoeg bent blijf je hangen in je comfortzone


En het vervelende is, in je comfortzone groeit niets. Daar zit geen uitdaging, geen leren, geen groei. Klanten weten je ook een stuk minder te vinden en te waarderen als jij in je comfortzone blijft. Want ze gaan je niet zien, omdat jij je niet als een expert in de markt durft te zetten, niet zichtbaar durft te zijn op social media en op netwerkbijeenkomsten.

Als je geen fouten durft te maken word je nooit een succesvolle ondernemer


Wist je dat alle succesvolle mensen succesvol zijn geworden dóórdat ze heel veel fouten hebben gemaakt én daarvan hebben geleerd. Blijf jij het maken van fouten het liefst voorkomen dan kost je dat a. bakken met energie en b. je ontneemt jezelf de kans om te leren en beter te worden.

wat zeggen anderen over dit e-book?


Er zijn heel wat kwartjes gevallen.

Wat een prettig geschreven e-book. Duidelijke uitleg, prettige dikte. Er zit een begin en een eind aan, daar houd ik van. Er zijn heel wat kwartjes gevallen. Ik maak me veel minder druk als iets niet perfect is. Fouten maken kan ik beter relativeren, ik zie het nu als een leerproces. Door te kijken naar wat er wel is ben ik nu meer overtuigd van mijn eigen kunnen, ik durf meer aan te pakken. En... ik durf groter te dromen. Een aanrader, dit e-book.

profile-pic
Gerda

Ik herkende mij in alles wat in het e-book beschreven staat.

Ik herkende mij in alles wat in het e-book beschreven staat. De aansprekende voorbeelden en goede uitleg zetten mij aan het denken. Ik kwam tot heldere inzichten, waarvan de belangrijkste is dat ik mijzelf in de weg zit. Als je het doet, doe je het goed, anders begin je er niet aan. Door de tips en de opdrachten ben ik echt in de actie gekomen. Ik stel beter prioriteiten en zet regelmatig een andere bril op. Ik raad andere ondernemers dit e-book aan omdat het een perfect e-book is in alle opzichten. Qua informatie, opbouw, concreet, praktisch, in lay-out en een leesbaarheid.

profile-pic
Hanneke

Heel fijn om de herkenning te krijgen dat je hier niet alleen in bent.

Ik herkende mij in het hoge eisen stellen. Veel dingen doen maar niet afmaken. Alles tegelijk goed willen doen. Dat uitstelgedrag. Door prettige lay-out en de duidelijke opbouw werd ik gemotiveerd om door te lezen. Heel fijn om de herkenning te krijgen dat je hier niet alleen in bent. Ik heb alle opdrachten gemaakt. Ze zijn makkelijk uit te voeren en in te plannen in je week. Ik ben beter gaan plannen, en kijk nu wat er wel is. Ik ben mijn successen, hoe klein ook, gaan vieren. Dat gaf alleen al een boost.

profile-pic
Janet

Over Anja

Ik ben Anja de Die, gecertificeerd NLP-trainer en coach. Én ervaringsdeskundige. Jarenlang had ook ik op mijn vork een enorme hooibaal aan zelf opgelegde verplichtingen en hoge eisen. Tijdens een uitgebreide persoonlijke ontwikkelingsreis leerde ik mijn ongezonde vorm van perfectionisme (want dat was de oorzaak van mijn uitstelgedrag) om te buigen naar een gezonde vorm. Die van een ambitieuze doelensteller, die niet uitstelt maar gewoon doet, óók buiten mijn comfortzone. Ik leerde hoe ik een succesvolle goed genoeg mindset kon ontwikkelen. Daarmee groeide ik tot de succesvolle ondernemer waarvan ik lange tijd niet had durven dromen dat ik die in me had. 

Als perfectionismecoach begeleid ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers om te durven doen, ook als ze twijfelen of hun werk of zijzelf al goed genoeg zijn. Ik help ze om zakelijk zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat ze zelfverzekerd succesvol kunnen worden en hun ambities echt waarmaken. Op een haalbare manier zonder torenhoge latten, maar met concrete stappen.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .