gratis e-book

succesvol ondernemen, gewoon doen!


Leer durven doen, ook als je twijfelt of iets al goed genoeg is. Met 5 concrete tips én praktische schrijfopdrachten om in de actie-modus te komen!


download mijn e-book


Ga van uitstellen naar doen  

zodat jij Jouw doelen 

en ambities echt REALISEERT!


Je werkt hard, maar haalt nog niet je gewenste resultaten. Je ziet altijd nog punten ter verbetering. Op belangrijke momenten durf je niet gewoon te doen. Bijvoorbeeld bij de lancering van je website, de promotie van je aanbod, jezelf als expert neerzetten.

Mijn e-book Succesvol Ondernemen; gewoon Doen helpt je daarbij.

Ik geef je 5 praktische tips mét schrijfopdrachten zodat jij meteen aan de slag kunt. Lekker doen dus...

Wat leer je...?


Van Uitstellen  naar doen

 Je krijgt inzicht waardoor je uitstelgedrag wordt veroorzaakt. Daardoor kun je er daadwerkelijk wat aan doen.

meer zelfvertrouwen

Het verandert de manier waarop je naar jezelf en dat wat je doet kijkt. Door deze andere focus groeit je zelfvertrouwen.

fouten maken is oke

Je realiseert je dat je door fouten te maken juist bereikt dat je een betere en succesvollere ondernemer wordt.

IN DE ACTIE MODUS

Gewoon lekker DOEN met behulp van de tips en schrijfopdrachten.

Successen vieren

Je gaat je successen vieren, die zijn er! En ja, die mag je vieren!

BETER PRIORITEITEN STELLEN

 Je leert beter prioriteiten stellen en plannen.

Je moet het wel zelf doen….. en je hoeft het niet alleen te doen.

Laat jouw streven naar perfectie het succes van je bedrijf niet langer in de weg staan.


Als je blijft uitstellen omdat je werk in jouw ogen nooit af is verlies je klanten en omzet


Het lijkt zo'n mooi streven om altijd alles 200% te hebben voorbereid, uitgedacht en uitgewerkt te hebben. Maar daar zit ook meteen je grootste valkuil. Als je maar blijft schaven aan je website, je aanbod, je nieuwsbrief kost je dat ongelooflijk veel tijd. Tijd die je niet kan besteden aan het helpen van je klant.

Als je blijft luisteren naar dat stemmetje in je hoofd of je het wel kan, goed genoeg bent blijf je hangen in je comfortzone


En het vervelende is, in je comfortzone groeit niets. Daar zit geen uitdaging, geen leren, geen groei. Klanten weten je ook een stuk minder te vinden en te waarderen als jij in je comfortzone blijft. Want ze gaan je niet zien, omdat jij je niet als een expert in de markt durft te zetten, niet zichtbaar durft te zijn op social media en op netwerkbijeenkomsten.

Als je geen fouten durft te maken word je nooit een succesvolle ondernemer


Wist je dat alle succesvolle mensen succesvol zijn geworden dóórdat ze heel veel fouten hebben gemaakt én daarvan hebben geleerd. Blijf jij het maken van fouten het liefst voorkomen dan kost je dat a. bakken met energie en b. je ontneemt jezelf de kans om te leren en beter te worden.

wat zeggen anderen over dit e-book?


Heel fijn om de herkenning te krijgen dat je hier niet alleen in bent.

Ik herkende mij in het hoge eisen stellen. Veel dingen doen maar niet afmaken. Alles tegelijk goed willen doen. Dat uitstelgedrag. Door prettige lay-out en de duidelijke opbouw werd ik gemotiveerd om door te lezen. Heel fijn om de herkenning te krijgen dat je hier niet alleen in bent. Ik heb alle opdrachten gemaakt. Ze zijn makkelijk uit te voeren en in te plannen in je week. Ik ben beter gaan plannen, en kijk nu wat er wel is. Ik ben mijn successen, hoe klein ook, gaan vieren. Dat gaf alleen al een boost.

profile-pic
Janet

Er zijn heel wat kwartjes gevallen.

Wat een prettig geschreven e-book. Duidelijke uitleg, prettige dikte. Er zit een begin en een eind aan, daar houd ik van. Er zijn heel wat kwartjes gevallen. Ik maak me veel minder druk als iets niet perfect is. Fouten maken kan ik beter relativeren, ik zie het nu als een leerproces. Door te kijken naar wat er wel is ben ik nu meer overtuigd van mijn eigen kunnen, ik durf meer aan te pakken. En... ik durf groter te dromen. Een aanrader, dit e-book.

profile-pic
Gerda

Ik herkende mij in alles wat in het e-book beschreven staat.

Ik herkende mij in alles wat in het e-book beschreven staat. De aansprekende voorbeelden en goede uitleg zetten mij aan het denken. Ik kwam tot heldere inzichten, waarvan de belangrijkste is dat ik mijzelf in de weg zit. Als je het doet, doe je het goed, anders begin je er niet aan. Door de tips en de opdrachten ben ik echt in de actie gekomen. Ik stel beter prioriteiten en zet regelmatig een andere bril op. Ik raad andere ondernemers dit e-book aan omdat het een perfect e-book is in alle opzichten. Qua informatie, opbouw, concreet, praktisch, in lay-out en een leesbaarheid.

profile-pic
Hanneke

helderheid, structuur en bewustwording!

In de workshop Makkelijker keuzes maken leer je om dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken vanuit je eigen kernwaarden. Anja weet als geen ander tot de kern te komen. Ze zet je aan het denken maar dan wel op een manier dat je tot conclusies kunt komen en niet meer in kringetjes blijft ronddraaien. Ik zou deze workshop zeker aan anderen aanbevelen. In het dagelijks leven word je vaak geleefd en maak je vaak onbewust keuzes. Het is goed hiernaar te kijken en je hiervan bewust te worden. Welke keuzes maak je nu eigenlijk bewust en passen je keuzes wel echt bij je. De workshop Makkelijker keuzes maken biedt helderheid, structuur en bewustwording.

profile-pic
Wendy

perfectionisme is een bril waarmee ik naar de wereld kijk

Deze workshop heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen perfectionistische trekjes. De workshop deed mij inzien dat perfectionisme deels een bril is waarmee ik naar de wereld kijk. Én dat het mogelijk is om daar iets aan te doen. Dankzij de fijne tips op het eind heeft de workshop me niet alleen veel inzicht opgeleverd, maar ook praktische handvatten om met het perfectionistische stemmetje in mijn hoofd aan de slag te gaan. Anja houdt van concrete acties en dat is absoluut haar kracht als coach, ook tijdens deze workshop.Ik ging met twee concrete actiepunten de deur uit en ben nu onder meer begonnen met een succesdagboek, waarin ik de dingen bijhoud die goed gaan. Daarnaast kan ik het beter signaleren als er bepaalde perfectionistische gedachten de kop opsteken. Ik kan de workshop zeker aanraden als jij ook merkt dat perfectionisme je soms tegenwerkt. Het contact met gelijkgestemden tijdens de workshop is fijn, Anja is een fijne en doelgerichte coach met verstand van zaken en zo’n workshop is ook nog eens een goede stok achter de deur om echt in actie te komen.

profile-pic
Romy

Over Anja

Optimaal ondernemen betekent voor mij het beste uit mezelf en mijn bedrijf halen. 

Mijn eigen pad gaan. Met passie en enthousiasme invulling geven aan mijn aanbod.  Plezier hebben in mijn werk en met mijn klanten.

Voldoening ervaren iedere keer dat klanten een doorbraak hebben, hun ambities daadwerkelijk realiseren.

Als ondernemer heb ik ervaren dat ondernemen een vak is, dat je gelukkig kunt leren. Daarnaast is het een enorm proces van persoonlijke ontwikkeling.

De afgelopen jaren heb ik heel veel geleerd over het ondernemerschap. Door trainingen te volgen en zelf te ervaren en niet uit te stellen maar te doen. Better done than perfect ;).

Als gecertificeerd NLP* trainer en coach ben ik gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap, gedragsverandering en effectieve communicatie (met anderen én met jezelf). 

In de afgelopen 8 jaar heb ik meer dan 400 ondernemers geholpen om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen, zodat ze optimaal kunnen ondernemen en hun ambities realiseren.

*NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een praktische en effectieve methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkelin, effectieve communicatie en om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .