maak kans om even te

sparren met Anja voor Ondernemers


Stilstaan bij jezelf, inzichten krijgen..... én actie.

Sparren met Anja voor Ondernemers

Even stilstaan, een hele vooruitgang!


Tijdens dit gesprek staan we stil bij de ontwikkeling van jouw bedrijf en van jouzelf als ondernemer. Je krijgt gegarandeerd inzichten en zicht op jouw blinde vlek(ken). En ik breng je graag in beweging met mijn tips.

De eerste keer helemaal gratis en verplicht jou tot niets. Lekker een half uur met mij sparren en verder komen.

Graag gebruik ik dit adviesgesprek zo effectief mogelijk help ik je daarin zo goed mogelijk. Daarom wil ik je vragen om de korte vragenlijst in te vullen. (klik op reserveer je plek en je komt bij het vragenformulier).

Dan leer ik jou alvast wat beter kennen en kan ik je des te beter van waardevolle tips op maat voorzien.

Waarom de tijd nemen om even te sparren?

Je bent een ambitieuze en gedreven ondernemer. Je hebt passie voor je vak en doet je werk met enthousiasme. Je wilt heel graag van betekenis en van toegevoegde waarde voor je klanten zijn.

Maar je loopt tegen bepaalde drempels aan. Je hebt het gevoel dat er meer inzit dan er nu uitkomt. Alleen je weet niet zo goed hoe.

Komt dit je bekend voor?

  • Je weet eigenlijk best goed wat je wilt, maar voor je ligt een flinke drempel. Van onzekerheid, twijfel, (faal) angst, angst om te investeren en of je dat wel terug gaat verdienen. Of misschien voel je die drempel wel maar kan je niet duiden wat het is wat je tegenhoudt.
  • Het lukt je onvoldoende om tijd vrij te maken om even stil te staan en te kijken of je nog wel op de goed weg bent. Klopt je doelgroep en aanbod nog bij je eigen groei. Doe je nog waar je plezier aan beleefd?
  • Je moet je vak wel héél goed kunnen wil jij jezelf als expert in de markt zetten en een goede prijs voor durven vragen..
  • Je lat ligt (té) hoog. Je bent altijd op zoek naar wat nog niet goed genoeg is, waar het nog beter kan, met uitstelgedrag en soms afstelgedrag tot gevolg. Helaas komen daar je doelen niet mee dichterbij.
  • Nee zeggen vind je lastig. Je wilt je klanten niet teleurstellen. Maar regelmatig zeg je ja terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen. 
  • Keuzes maken vind je lastig, je bent bang om de verkeerde keuze te maken, dus stel je ze uit of maakt ze liever helemaal niet.ee, daarom verlies je nog heel wat tijd en energie aan niet ideale klanten.

reserveer jouw plek


Meld je aan! Vul de korte vragenlijst in, dan doe ik mijn huiswerk om je zo goed mogelijk te kunnen helpen tijdens het gesprek.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wil je dat een ervaren ondernemers- en mindsetcoach even met je meekijkt en denkt? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik doe niets liever dan ondernemers helpen om hun stip aan de horizon te realiseren.

Vraag nu het gratis adviesgesprek aan waarin we samen kijken wat jij nodig hebt om de juiste stappen te zetten. Je krijgt minimaal 2 waardevolle praktische adviezen van mij waarmee je meteen aan de slag kunt. Ik kijk ernaar uit je te spreken.

Met ondernemende groet,

Anja

>