Ervaringen


Hieronder lees je hoe anderen mijn coaching en training ervaren. 

  • Home
  • Tevreden klanten

Ik weet nu waarop ik mij moet focussen

De mix van theoretische onderbouwing (het model met de muurtjes en de zon beklijven goed), praktisch zijn en met andere ondernemers sparren vond ik heel fijn.Daardoor werd mij duidelijk in welke fase ik nu ziet, en kreeg ik bevestiging dat dit voor nu precies goed is en weet ik waarop ik mij moet focussen.

profile-pic
Jolanda

Ik straal meer zekerheid uit en sta stevig in mijn schoenen.

Na een coachingsessie bij Anja had ik al enorme stappen gemaakt en het leek mij goed om dit weer te doen alleen nu wat intensiever. Ik liep aan tegen onzekerheid, had moeite met grenzen stellen en twijfelde erg over van alles. Ik wist niet meer wat nu goed was om te doen, kon geen keuzes maken en bleef tobben.Een belangrijk inzicht was dat het goed is om niet in het gedrag te blijven hangen, maar om vooral te gaan kijken naar wat mijn missie is en wat ik daarin belangrijk vind. Het ontdekken en inzicht krijgen in mijn kernwaarden heeft mij opgeleverd dat ik mijn focus moest veranderen waardoor ik wist in welk type baan mijn kernwaarden beter vervuld zouden worden. Hierdoor kwam ik erachter dat mijn huidige baan niet de juiste baan voor mij was. Daarnaast heeft de coaching mij handvatten gegeven om deze situatie op een goede manier op te lossen met mijn werkgever.Een echte eye-opener was het inzicht dat er situaties zijn waarin ik helemaal niet onzeker ben. Dat heeft mij een bepaald gevoel gegeven dat ik nu gebruik in onzekere situaties, waardoor ik meer zekerheid uitstraal en steviger in mijn schoenen sta. Dat ik nu veel beter weet wat ik wil, draagt ook bij aan mijn gegroeide zelfvertrouwen.Wat ik goed vind aan Anja is dat ze door blijft vragen tot de kern, en zich niet laat afschepen met zomaar een antwoord. Hierdoor werd ik enorm geprikkeld om te blijven nadenken en tot de diepere lagen van mijzelf te komen.Ik raad een coachtraject zeker aan, het levert veel inzichten op, en je gaat goed nadenken of je nog wel op de juiste weg zit. Het is volgens mij voor iedereen goed om te onderzoeken of je focus nog wel in de juiste richting gaat.

profile-pic
Sabine

Leerzaam én erg verhelderend.

Ik heb deelgenomen aan een kennissessie van Anja de Die met het onderwerp "De reis van de ondernemer". Middels een heel interessant model (de reis) heeft Anja ons bewust laten worden van waar wij nu staan, of wij de betreffende "muren" al zijn tegengekomen en zo ja, hoe wij ons daar doorheen gewerkt hebben. Alles met de focus op die stip aan de horizon. Leerzaam én erg verhelderend. Dit staat vanaf nu op mijn netvlies:).Dankjewel Anja voor deze mooie inzichten!

profile-pic
Francis

Je staat weer steviger om de wereld te veroveren.

Nu ik een tijd onderweg ben als ondernemer merkte ik dat mijn aanbod niet meer echt goed aansloot op wat ik doe. Mijn groei en ervaring kwam er niet in terug. In woorden kon ik het wel goed toelichten, maar dat was niet terug te lezen op mijn website of socials.Met Anja ben ik de sessie aangegaan om mijn aanbod te concretiseren. Wat ik prettig vind aan een sessie met Anja is dat ze niet alleen goed door vraagt, maar ook dat ze inhoudelijk goed meedenkt. Daarnaast observeert ze je talenten goed, waardoor je weer nieuwe dingen ontdekt. Anja heeft een snelle methode en een kordate manier van werken. Met de resultaten kun je meteen aan de slag. Ik heb er zelf genoeg content voor de komende jaren uitgehaald. En dat is precies waarom ik andere ondernemers zou aanraden zich af en toe eens zo’n sessie met Anja te gunnen. Door deze stap te zetten sta je weer steviger op je benen om de wereld te veroveren!

profile-pic
Nirmala

Meer focus in mijn bedrijfsstrategie!

Ik heb Anja in 6 maanden leren kennen als een empatische, praktische en ervaringskundige coach. Al deze eigenschappen hebben mij erg geholpen om meer focus aan te brengen in mijn bedrijfsstrategie op een manier die bij mij past - zonder mezelf in een model of best practice te willen proppen. Haar brede kennis van en ervaring met *NLP hielp mij hoofdzaken helder te krijgen en bijzaken daarvan te scheiden. Het resultaat is een onderneming die mij blij maakt en brood op de plank brengt - en ook heel veel zingeving!

profile-pic
Josta

Alles valt op zijn plek

Ik ben bij Anja een loopbaan coachtraject gaan doen, omdat ik op werk niet lekker in mijn vel zat. Anja heeft mij geholpen met het achterhalen van wat voor mij belangrijk is om prettig te kunnen werken. Van te voren dacht ik eigenlijk dat ik alles wel wist; welke functie en type bedrijf het best bij mij passen. Tijdens het traject kwam ik erachter dat je rationeel alles kunt weten, maar dat het gevoelsmatig ook bij je moet passen. Door aan de slag te gaan met mijn kernwaarden leerde ik beter mijn gevoel te interpreteren. Hier heb ik tijdens het solliciteren en ook privé erg veel aan (gehad). Inmiddels heb ik een hele leuke baan gevonden en valt alles op zijn plek. Toen ik laatst mijn moodboard erbij pakte, van mijn eerste sessie bij Anja, moest ik erg lachen. Zelfs het gebouw van mijn nieuwe werk klopte met mijn moodboard! Aan iedereen die behoefte heeft aan wat sturing en plezier in solliciteren en werken, raad ik Anja aan."

profile-pic
Florien

Een cadeau voor jezelf!

Anja had niet op een beter moment op mijn pad kunnen komen. Waar ik tegenaan liep was dat ik niet meer zo goed wist wie ik wilde zijn, welke waarden daar bij horen en wat mijn missie in het leven was. Mijn vraag was eenvoudig te stellen waarom kon ik het dan niet zelf oplossen? Een van mijn ontwikkelpunten zo heb ik geleerd.De inzichten die ik vanuit de coaching heb ontvangen zijn omvangrijk. Mijn persoonlijk waardenonderzoek, gevolgd door mijn missie helpen mij dagelijks om keuzes te maken en helpen me om niet te ver af te dwalen van wat ik werkelijk belangrijk vind. Ook al vind ik zoveel andere mensen en dingen interessant.Ik hoef niet alles te kunnen, niet perfect (want wat is perfect?) te zijn. En ik hoef niet keihard mijn best te doen of te werken. Anja leerde me dichter bij mijn gevoel te komen en vanuit hier mijn beslissingen te volgen. Ze liet me inzien dat ik alles wat ik nodig heb om succesvol te zijn in me heb en dat dit niet samenhangt met het perfecte pand of met de perfecte bedrijfsomschrijving. Dat het oké is dat het voor mij anders werkt dan dat ik denk dat hoort.Zij heeft me tools aangereikt om milder te zijn naar mezelf waardoor ik ruimte krijg voor creativiteit en georganiseerde chaos waardoor ik in een heerlijk flow geraak. In de gesprekken merk ik wanneer mijn verstand of wanneer mijn hart spreektEr is een soort helderheid ontstaan waardoor ik weet wie ik ben en wat ik doe of ga doen.Het laat zich niet raden of ik Anja aanbeveel. Natuurlijk. Een cadeau voor jezelf!

profile-pic
Kris

Anja heeft mij ontzettend goed geholpen om eindelijk eens voor mezelf te gaan staan. Elke keer bleef ik maar in cirkeltjes ronddraaien over mijn ideale klant en mijn aanbod. Diep van binnen wist ik waar ik naar toe wilde, maar om ook echt in mijn eigen droom te geloven, dat lukte me niet. Ik liet me meerdere keren van mijn eigen pad afbrengen. Anja heeft mij laten inzien waardoor dit komt en heeft mij mijn geloof in mezelf weer terug gegeven. Ik snap nu dat wat ik heel normaal vind, dat daar juist mijn kracht ligt. Door een waarde-onderzoek heb ik nu helder welke waarden voor mij van belang zijn. Hierdoor kan ik eindelijk een heldere propositie neer gaan zetten waar ik én in geloof en waar ik zelf ook energie van krijg.Anja helpt je om voorbij je eigen blinde vlekken te komen. Anja vraagt door, confronteert en neemt niet zomaar genoegen met een antwoord. Dat helpt om net dat laagje dieper te pakken dat voor mij nodig was om voor mezelf te gaan staan. Anja geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en zorgt ervoor dat je weer vol zelfvertrouwen je eigen pad als ondernemer kunt gaan bewandelen.

profile-pic
Linda van Zwieten
Ik ben eindelijk voor mezelf gaan staan als ondernemer

Soms moet ik gewoon opnieuw hobbels nemen

De masterclass was voor mij het verkrijgen van inzicht van de verschillende fasen waarin je als ondernemer zit. Als ondernemer zit je niet stil en wil je af en toe weer nieuwe uitdagingen aangaan. Juist bij de nieuwe uitdagingen realiseer ik mij dat ik dan opnieuw soms hobbels moet nemen. Het belangrijkste wat ik heb meegenomen uit het tweede deel is actie benoemen en dat ook doen. Het was voor mij een waardevolle ochtend. Dank nogmaals voor je interessante masterclass.

profile-pic
Ingrid

Je begrijpt beter waarom je tegen bepaalde zaken aanloopt

Ik besloot me in te schrijven voor de Masterclass "De reis van de ondernemer", omdat ik bij mezelf merkte dat ik een beetje vastliep in het maken van keuzes voor mijn onderneming. In de Masterclass laat Anja heel duidelijk zien uit welke fases het ondernemerschap bestaat en welke hobbels of muren daarbij op je pad komen. De verschillende fases in het model zijn heel herkenbaar en je begrijpt beter waarom je in het ondernemerschap tegen bepaalde zaken aanloopt en hoe je daarmee om kunt gaan. Naar aanleiding van het model laat Anja je formuleren in welke fase je zelf zit, welk inzicht dat je geeft en welke eerste acties je wilt gaan nemen om een volgende stap te kunnen zetten. Je gaat dus met meer kennis en met concrete acties voor je eigen bedrijf weer de deur uit. Een aanrader voor iedereen die merkt dat hij wat vastloopt in het ondernemerschap.

profile-pic
Marieke

Inzicht in mijn talenten en dromen en hoe die te verwezenlijken

Toen ik voor coaching bij Anja aanklopte, had ik nog geen idee waar ik naar toe wilde en dat ik nadien een heel ander pad zou gaan volgen. Ik liep op persoonlijk en werkvlak vast en wist mijzelf niet meer goed aan te sturen. Ik twijfelde enorm over mijn kunnen en onzekerheden op verschillende vlakken overschaduwden mijn zicht op de toekomst.Ze bood mij niet alleen een luisterend oor, maar stuurde consequent aan om te blijven focussen op de essentie en woord in daad om te zetten.Daar waar geen directe antwoorden en oplossingen voorhanden waren, inspireerde ze mij om meer vanuit rust en zelfzorg naar mijzelf en mijn huidige situatie te kijken.De huiswerkenopdrachten die ik meekreeg, werkten inzichtelijk en als een ontdekkingstocht naar iets. Mijn werkervaringen en kundigheden werden als puzzelstukjes naast elkaar gelegd, waardoor ik steeds meer inzag in wat mijn talenten en dromen zijn en in hoe ik ze zou kunnen verwezenlijken.De coaching door Anja heeft mij goede handvatten meegegeven om mijn huidige baan zo goed mogelijk af te ronden en nieuwe stappen te zetten. Dank je wel hiervoor!

profile-pic
Laila

Praktische handvatten om met het perfectionistische stemmetje in mijn hoofd aan de slag te gaan.

Deze workshop heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen onzekerheid en perfectionistische trekjes. De workshop deed mij inzien dat perfectionisme deels een bril is waarmee ik naar de wereld kijk. Én dat het mogelijk is om daar iets aan te doen. Dankzij de fijne tips op het eind heeft de workshop me niet alleen veel inzicht opgeleverd, maar ook praktische handvatten om met het perfectionistische stemmetje in mijn hoofd aan de slag te gaan. Anja houdt van concrete acties en dat is absoluut haar kracht als coach, ook tijdens deze workshop.

profile-pic
Annet

Grote stappen gezet als ondernemer

Als startende ondernemer pakte ik iedere opdracht en iedere klant met beide handen aan. In mijn optiek was iedere betalende klant een ideale klant. Met het gevolg dat ik geen focus had, werk deed dat ik niet zo leuk vind en steeds minder plezier kreeg in mijn werk. Dat was niet wat ik voor ogen had toen ik voor mezelf begon. Ik had al wat goede ervaring met Anja vanuit het ZAAI-traject en ben daarom een coaching traject bij haar gestart.Ik heb veel leermoment gehad, maar een belangrijk moment is toch wel het besef dat je ook gewoon ‘nee’ kunt zeggen tegen een klant en opdracht als deze niet bij je past. Anja heeft mij geholpen om mijn ideale klant te herkennen en dicht bij mezelf te blijven. Gaat het altijd goed? Helaas zeg ik nog steeds wel eens ‘ja’ waar ik ‘nee’ had moeten zeggen. Maar ik kan deze situatie nu veel eerder herkennen en bijsturen en ik heb geleerd vooral niet te streng te zijn voor mezelf :-).Ik vond de directe manier van coaching van Anja heel fijn. Anja kan je goed een spiegel voorhouden. Heel confronterend af en toe maar voor mij een manier die werkt. Anja heeft me geholpen een aantal grote stappen te zetten als ondernemer en nog belangrijker om weer plezier te krijgen in mijn werk.

profile-pic
Ingrid

Enorm op weg geholpen als ondernemer

Anja heeft mij in mijn eerste jaar als fulltime ondernemer enorm op weg geholpen. Waar ik twijfelde over het opzeggen van mijn baan, leerde zij me om die stap gewoon te zetten. En ook nog vele stappen daarna. Want één ding is zeker: Anja leert je om jouw doelen “voor ooit” in concrete stappen om te zetten.Anja heeft me geleerd om zakelijker zijn, meer te focussen op mijn ideale klant en om ook het vertrouwen te krijgen dat ik ‘nee’ mag zeggen. Ik ben nu niet meer “tekstschrijver voor iedereen”, maar heb me leren focussen op waar mijn hart echt sneller van kan kloppen. En dat tegen de prijs die ik mezelf waard vind.Ze is naast een geweldige coach en fijne sparringpartner ook een liefdevolle stok achter de deur.

profile-pic
Romy

Weer plezier in mijn werk

Ik heb nooit de tijd genomen om te reflecteren over wat en hoe ik mijn plezier in mijn werk kan behouden en op een positieve manier naar mijn pensioen kan werken. Op advies van een collega heb ik een intake gesprek gehad met Anja. Ik was toch wel sceptisch over wat een coach voor mij kan betekenen. Ik had meteen een goede klik met Anja en zo zijn wij samen gaan kijken waar mijn kwaliteiten en valkuilen liggen en waar ik energie van krijg en wat mijn passie in mijn werk is. Ik heb veel aan de sessies gehad en ook zo bewust geworden waardoor mijn energie weer langzaam terug is gekomen. Ik ben mij ook bewust geworden wat de reden was dat ik tijdens mijn werk regelmatig tegen die energielek opliep. Anja heeft mij erg geholpen tijdens de individuele sessies en mij de juiste tools meegegeven en mij daar ook weer bewust van gemaakt. Het is fijn om wat dieper met een coach als Anja over je werk te hebben en daar ook de tijd voor te nemen. Ik heb een duwtje gekregen om verder te kijken en heb mij opgegeven voor een opleiding coach mindfulness en over een jaar even wat langer verlof op te nemen om zo de balans te behouden in mijn werk.Ik zou Anja zeker aanbevelen als coach omdat ze jou meer mee kan geven dan je denkt, en ze is heel prettig in de omgang en zeer professioneel.

profile-pic
Wilma

Ik ben van mijzelf altijd een enorme twijfelaar geweest, en dus ook in het zoeken van werk. Vroeger wilde ik graag ondernemer worden net zoals paps. Toen ik ouder werd zag ik dat ondernemerschap niet alleen maar leuk was. Reden voor twijfel dus. Ik wilde een hele andere kant op gaan. Van eigen bedrijf in de ICT naar de zorg. Samen met Anja zijn we diep in mijn hart gaan kijken, wat is nou écht belangrijk voor mij in een baan? Deze vraag hebben wij op verschillende manieren beantwoord waardoor er ook een uitgebreid antwoord uitkomt. Ook een deels onverwachts. Het bijzonderste was dat ik eigenlijk dacht dat ik wel klaar was met mijn bedrijfje, tot wij vrij symbolisch op papiertjes zijn gaan staan om het écht te voelen. En mijn gevoel zei toch wat anders. Ook raakte het mij enorm, een soort energie kwam vrij op dat moment. Erg bijzonder en dus ook waardevol. Desondanks die gevoelens richting mijn bedrijf kon ik de dag erop kiezen voor verpleegkunde. Gek zou je zeggen, maar het voelde uiteindelijk toch gewoon goed. Ik kon ook gewoon even huilen bij Anja, die dat ook al haarfijn doorhad. Volgens mij zei Anja ook nog iets in de trant van "je zit hier nu anders, Er is iets mis". Kortom, ik voelde mij veilig genoeg bij Anja. Ik voelde mij ook de "perfecte klant" voor Anja en daarom ook goed begrepen. En dat had ik echt even nodig. Kort maar krachtig zullen we zeggen! Lang verhaal kort, ik kan Anja aanraden.

profile-pic
Robin

Ze heeft mij naar een hoger niveau getild.

De beste omschrijving voor het coachtraject met Anja is: ze heeft mij naar een hoger niveau getild. We zijn aan de slag gegaan met het ontdekken van mijn ideale klant, een passend aanbod ontwikkelen en leren focussen. En voor ik het wist had ik mijn ideale klant, een geweldig aanbod en de tools voor meer focus. Ik heb daardoor meteen mijn 3 - en 6 maandentraject verkocht. Doordat ik nu duidelijk heb wat ik nodig heb om beter te focussen heb ik meer overzicht en rust in mijn dag. Aan het eind van de dag heb ik een voldaan gevoel omdat ik echt kan afvinken wat ik op mijn planning had staaan. Anja weet op een hele prettige, directe en confronterende wijze alle antwoorden uit je te halen en laat je dealen met jouw beperkende overtuigingen. Ook zet ze je aab tot actie, wat voor mij mooie resultaten heeft opgeleverd. Dit hele proces heeft mij sterker gemaakt en mij meer zelfvertrouwen gegeven. Met al deze waardevolle inzichten en veranderingen kan ik voorlopig verder. En wanneer ik weer hulp nodig heb, zal ik zeker weer terug gaan. Dank je wel Anja!

profile-pic
Ilanit Snoek

perfectionisme is een bril waarmee ik naar de wereld kijk

Deze workshop heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen perfectionistische trekjes. De workshop deed mij inzien dat perfectionisme deels een bril is waarmee ik naar de wereld kijk. Én dat het mogelijk is om daar iets aan te doen. Dankzij de fijne tips op het eind heeft de workshop me niet alleen veel inzicht opgeleverd, maar ook praktische handvatten om met het perfectionistische stemmetje in mijn hoofd aan de slag te gaan. Anja houdt van concrete acties en dat is absoluut haar kracht als coach, ook tijdens deze workshop.Ik ging met twee concrete actiepunten de deur uit en ben nu onder meer begonnen met een succesdagboek, waarin ik de dingen bijhoud die goed gaan. Daarnaast kan ik het beter signaleren als er bepaalde perfectionistische gedachten de kop opsteken. Ik kan de workshop zeker aanraden als jij ook merkt dat perfectionisme je soms tegenwerkt. Het contact met gelijkgestemden tijdens de workshop is fijn, Anja is een fijne en doelgerichte coach met verstand van zaken en zo’n workshop is ook nog eens een goede stok achter de deur om echt in actie te komen.

profile-pic
Romy

Vol ideeën en gemotiveerd om aan de slag te gaan ging ik tevreden naar huis.

Anja laat je met de kennissessie ‘Reis van de Ondernemer’ in korte tijd reflecteren op je ondernemerschap en de fases die je daarin tegenkomt. In een helder model neemt ze je mee in de barrières die je tegen kan komen en hoe je daarmee aan de slag kunt.Door goede vragen zet ze je aan het denken en weet ze de juiste snaar te raken. Vol ideeën en gemotiveerd om aan de slag te gaan ging ik tevreden naar huis. Als je zelf vastzit in je onderneming en niet zo goed weet waar dat nou aan ligt, en wat je ermee kunt doen, kan ik de kennissessie van Anja van harte aanbevelen.

profile-pic
Koen

Meer inzicht over jezelf en wat jij op dit moment in je leven het belangrijkste vindt en waar je echt gelukkig van wordt.

Ik heb coaching gezocht voor de zoektocht naar de rode draad van mijn werkende leven. Ik ben 55 jaar en ik heb diverse functies en projecten gedaan. Ik zit boordevol energie en ideeën. Waar liggen mijn kwaliteiten, welke keuzes ga ik maken om een baan te vinden die past bij mijn passie, kennis en talenten.Door individuele coachsessies in combinatie met de workshop “Makkelijker keuzes maken” bij Anja de Die te volgen, heb ik inzicht gekregen in welke rol ik het meest succesvol ben/was. Er blijkt wel degelijk een rode draad te zijn. Het leuke is dat door haar coachtraject er kernwoorden als ‘verbinder, aanjager en coördinator’ naar boven kwamen. Door die focus viel mijn oog op een advertentie waarin deze kernwoorden werden genoemd. Hier was ik anders gewoon aan voorbijgegaan en had alleen gekeken naar functies waar ik een opleiding voor heb gedaan. Met als resultaat dat ik ben aangenomen. Echt zo’n goede match! Ik voel me als een vis in het water met deze nieuwe baan!Ik raad een coachtraject bij Anja van harte aan omdat zij een fijn mens is om een coachtraject mee te doorlopen. Zij is energiek, empathisch en stelt je de juiste vragen. Ze blijft to-the-point en gaat op zoek naar je diepere persoonlijke waarden. Haar methodiek werkt echt heel goed en je gaat naar huis met meer inzicht over jezelf en wat jij op dit moment in je leven het belangrijkste vindt en waar je echt gelukkig van wordt.

profile-pic
Irene

Het is goed om hulp te vragen van een coach.

Iedereen loopt weleens vast in het ondernemerschap en dan heb je geen idee hoe en waardoor dit komt. In het verleden probeerde ik dit zelf op te lossen (want dat moet ik toch zelf kunnen) of nog makkelijker, niets mee te doen; het ging toch wel over. Vaak kwam het dan toch weer terug en liep je weer vast. Nu weet ik dat het goed is om hulp te vragen van een coach zoals Anja. Door haar prettige manier van communiceren in combinatie met haar kennis en de persoonlijke sessies die ze geeft, heb ik praktische handvatten gekregen waardoor ik nu nog sterker in mijn schoenen sta. En mocht ik in de toekomst weer een vastloper hebben, dan weet ik nu wat ik kan doen om er weer uit te komen. Het prettige aan Anja is dat ze op een positieve manier doorvraagt en blijft graven tot niet zij maar jij alle antwoorden hebt. En daar gaat het uiteindelijk om.

profile-pic
Jeroen Mäkel

Een echte eye-opener.

De Masterclass was voor mij een echte eye-opener. Ik kreeg inzicht in mijn belemmerende overtuigingen en obstakels, en mijn eigen perfectionisme. Ik besefte dat ik behoorlijk streng voor mezelf ben. En als je dat eenmaal weet, kun je er ook beter wat aan doen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering, zoals Anja mooi zegt. In een ochtend nam Anja ons mee in de basis van NLP om ons uit te leggen hoe ons brein werkt en waarom we soms doen/reageren zoals we doen. Ik ging naar huis met genoeg houvast om vervolgstappen te kunnen zetten. Anja is een hele fijne, oprechte coach die zich goed in kan leven, de ruimte geeft om jezelf te mogen zijn, duidelijk veel kennis heeft van haar vak en dit met vol enthousiasme overbrengt en ook goed anticipeert op de personen/situatie die ze voor zich heeft.

profile-pic
Nadine

Gelijk geïnspireerd raakte om stappen te zetten!

Ik heb bij Anja het webinar Succesvol Ondernemen, gewoon Doen gevolgd. Wat ik heel krachtig aan dit webinar vond, was dat ik na afloop gelijk geïnspireerd raakte om stappen te zetten. Ik was die week net vastgelopen met wat ideeën en had moeite om een paar spannende keuzes te maken. Maar, na afloop leek dat allemaal van me af te vallen en kwam ik gelijk in actie. Heel inspirerend en gewoon ook praktisch. Dankbaar voor deze sessie!

profile-pic
Eva

Het werd ineens héél simpel en overzichtelijk wat ik als volgende stap te doen heb.

Ik vond het een feestje om erbij te zijn! Natuurlijk wist ik wat je doet, maar om je het te zíen doen was een ander verhaal. Geïnspireerd, bevlogen zelfs, over de reis die elke ondernemer aflegt op zijn of haar eigen manier. Je smult duidelijk van zo'n onderbouwd model en bent heel helder in je uitleg ervan.Ja, ik wist al best goed waar ik sta met mijn bedrijf. Maar jouw toelichting heeft gezorgd dat het ineens héél simpel en overzichtelijk is wat ik als volgende stap te doen heb. Dank je wel!

profile-pic
Paula Brummelkamp

Ik geloof nu in mijn eigen kwaliteiten en kan mij daardoor onderscheiden

Ik heb coaching gezocht omdat ik in een dip zat. Zowel persoonlijk als op werk ervaarde ik energielekken. Ik had last van faalangst, keuzestress en onzekerheid. Dit ging gepaard met vermoeidheid, lusteloosheid en geen vooruitzicht.Ik heb erg veel geleerd tijdens de sessies. Iedere sessie kwam ik tot een nieuw inzicht die ik makkelijk kon toepassen met de handvatten die Anja mij aanreikte. Dingen die ik heb geleerd zijn o.a.: de kracht van het benoemen. Eerder hield ik gedachten en opmerkingen vaak voor mijzelf in de veronderstelling dat iets niet mogelijk was of dat het niet voor mij bestemd was. Dit heeft er ook toe geleid dat ik mijzelf meer heb durven laten zien. Jezelf laten zien en durven uitspreken wat je wilt heeft mij een concreet sollicitatiegesprek opgeleverd voor mijn droombaan! Ik zal mijzelf niet meer vergelijken met anderen maar ik geloof nu in mijn eigen kwaliteiten en kan mij daardoor onderscheiden. Anja heeft mij deze spiegel voorgehouden waardoor ik het traject afsloot met een enorme energieboost, meer zelfverzekerdheid en een mooi vooruitzicht. Ik heb meer plezier in het leven en gun mijzelf dit.Anja is een vlotte, vriendelijke en toegankelijke vrouw. Ik voelde mij al snel bij haar op mijn gemak. Er is ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en emoties. Niks is te gek voor Anja. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad coaching bij haar zeker aan.

profile-pic
Irma

Rust, meer energie en meer zelfvertrouwen

Begin 2020 startte mijn ZAAI Amstelveen traject waar ik Anja leerde kennen. Mijn zelfvertrouwen als persoon en als ondernemer is tijdens ZAAI gegroeid. Toch had ik na afloop van ZAAI het gevoel dat er meer in zat en heb ik een aanvullend coachtraject bij Anja gedaan. Ik heb tijdens dit traject expliciet gemaakt wat mijn waarden zijn waardoor ik met meer overtuiging ja of nee kan zeggen tegen nieuwe projecten of vragen. Ik ken mijn talenten, durf meer op mijn gevoel te vertrouwen en zaken (die niet lekker lopen) te benoemen. Dat geeft rust, meer energie in mijn werk en geeft me meer zelfvertrouwen.

profile-pic
Patricia

Ik ben uit het "uitstel-spoor" getrokken

Anja heeft mij bij de Masterclass van Uitstellen naar DOEN weer uit het "uitstel-spoor" getrokken en laten zien hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn mindset zonder mezelf kwijt te raken.Van haar tips en oneliners ga ik een tegeltje maken; het is bijzonder dat het lezen ervan me elke keer inspireert en vertrouwen geeft.Dus vanaf nu neem ik elke dag een shotje Anja, ga de dingen doen vanuit mijn innerlijke motivatie en stuur alle saboterende stemmetjes de kamer uit.

profile-pic
Brigitte Barlage
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .